Blomster til enhver lejlighed

Hvem er vi

Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter. Kig forbi og lad os hjælpe dig med at finde netop det, som du søger.

Fokus på service og kvalitet

Velkommen til Hareskovens Blomster! Vi er en blomsterbutik beliggende på Gammel Hareskovvej 311B, 3500 Værløse, og vi er stolte af at kunne tilbyde smukke blomster og gaveideer til både private og erhvervskunder. Med vores mange års erfaring og dedikerede medarbejdere, stræber vi altid efter at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder.

Vores selvbetjeningsområde

Vi forstår, at vores kunder har travle liv og måske ikke altid kan besøge butikken i vores åbningstid. Derfor har vi etableret et selvbetjeningsområde, der ligger lige ved siden af den fysiske butik. Dette område er designet til at være utrolig brugervenligt, så du nemt kan finde dine yndlingsblomster og gaveartikler, når det passer dig bedst.

Nem og bekvem betaling

Selvbetjeningsområdet gør det enkelt for dig at handle, når det passer ind i din tidsplan. Du kan vælge blandt et stort udvalg af smukke blomster og gaveideer og betale nemt med MobilePay. Vi har gjort det praktisk og hurtigt at få fat i det, du har brug for, uanset tidspunktet på dagen.

Adgang uden for åbningstiderne

Selvbetjeningsområdet er tilgængeligt, når butikken er lukket, så du kan handle på de tidspunkter, der passer dig bedst.

Nemt at bruge

Vores selvbetjeningsområde er intuitivt og let at navigere, så du hurtigt kan finde det, du søger.

MobilePay

Betalingen sker hurtigt og bekvemt via MobilePay, så du slipper for besværet med kontanter eller kort.

Kig forbi

Vi inviterer dig til at besøge os og opleve det store udvalg af blomster og gaveartikler i vores butik og selvbetjeningsområde. Uanset om du leder efter en smuk buket til en særlig lejlighed eller bare ønsker at bringe lidt ekstra skønhed ind i dit hjem, har vi noget for dig. Hos Hareskovens Blomster er det vores mål at gøre det nemt og bekvemt for dig at få adgang til smukke blomster og inspirerende gaveideer. Kom forbi og se, hvad vi har at tilbyde!

Kontakt Hareskovens Blomster

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have.